tirsdag 28. februar 2012

Dilla på blodsugere


Noen tv-serier dere ser på for tiden? Her går det i litt forskjellig. Mannebeinet og jeg har litt dilla på å se på tv sammen og ofte går det da i serier og noe vi begge synes er greit å se på. De kveldene jeg er i stua alene derimot, så passer jeg på å se på noe som jeg liker mye bedre enn min bedre halvdel, nemlig vampyrgreier.

Tror jeg alltid har hatt en liten ting for vampyrer og nattedyr. Aner ikke hvor det kommer fra, men har alltid vært veldig facinert av ting som er litt trolsk, og som man ikke har kunnet bevise sånn 110% at det finnes, eller ikke finnes. Vampyrer, drager og varulver er noen av disse skapningene som jeg blir dratt mot i filmens verden.

Tv-seriene True Blood, og The Vampire Diaries, er mine faste venner når jeg er alene hjemme. Begge seriene er akkurat passe spennende, og de får meg både glad, men kan også få meg til å hulke så tårer og snørr renner. De skaper spenning og drar meg inn i fantasiens univers i den lille timen som episodene varer. Når episoden er slutt, så har den også gjort jobben sin med at jeg går og gleder meg til jeg kan se neste episode, akkurat som en god serie skal gjøre.

bilder: //google.com

2 kommentarer:

 1. Gjett hvem som fikk sesong 3 av true blood i postkassen sin i dag!? :P

  SvarSlett
  Svar
  1. Ah, det er moro Anniken!
   Kos deg masse med den, men husk å slå av og sove litt på nettene også ;)

   Slett