torsdag 2. februar 2012

Belønning

 God kveld!
Nå sitter jeg foran tv'n med fyr i peisen, stenfrie druer og litt sjokolade. Kjøpte denne sjokoladen i Sverige i går med 90% kakao, så da skal den vel ikke være av de verste. Har også trent en time med god styrke i dag, så unner meg litt snacks med god samvittighet. Smaker ganske så riktig sterk kakao, men den er nokså god allikevel.


 

Mamma og jeg var på en kjapp shoppingrunde i dag. Og nå står en splitter ny Dolce Gusto kapselmaskin på kjøkkenbenken. Gleder meg til å ta en kopp cappuchino før jobb i morgen tidlig!

Har også gått til innkjøp av en ny drikkefontene til pusene våre. Den gamle begynte å virke litt dårlig, så nå er det ny design og mer rennende vann. Pusemor elsker å drikke av springen og de to andre vi har er heller ikke noe glad i å drikke av "dødt" vann i skål, så da er dette en super løsning for at de skal få i seg nok vann. Drikkefontenen kan man få tak i hos denne forhandleren( www.arildszoo.com ). Den ligger for øyeblikket ikke ute på nettsiden, men er bare å ringe og bestille, så kommer den i butikken innen en uke. Det er også kullfilter i den så vannet blir renset og smaker godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar