fredag 29. mars 2013

Energi~tips

Skal si langfredag ikke føles ett minutt lenger enn alle andre dager! Synes tiden har fløyet helt siden jeg stod opp i ni-tiden i dag. 


Det var utrolig koselig med besøk i går. Thor lagde kalkunmiddag som smakte himmelsk og vi koste oss og skravlet til godt ut i natten før vi tuslet i sengs. Litt tung i hodet i dag, men ellers har det vært greit med energi. De siste par ukene har jeg tatt et kosttilskudd med jern og vitaminer og det ser ut som om det faktisk virker. Jeg har alltid slitt med å få nok søvn, og å våkne uthvilt om morgenen, men den siste tiden har det hjulpet veldig. Jeg tar 10ml to ganger om dagen, helt enkelt og greit. Anbefaler deg å prøve om du sliter med lite energi eller er veldig trøtt om morgenen. Det beste av alt, er at du får kjøpt tilskuddet i de fleste dagligvarebutikker.
Fikk skvist inn en treningsøkt på stuegulvet da jeg var ferdig i stallen. Det ble 30 minutter effektiv styrke og jeg skal si det var digg!!!! Propper i meg masser av påskegodis om dagen og da er det jammen meg godt å få svettet litt skikkelig.  Nå er det tid for å starte på middagen før Thor kommer fra kveldsskift. Det blir pitabrød med salat og kjøttdeig. Kjapt og enkelt.

Ha en fin fradagskveld<3


1 kommentar: